Sewa Backhoe USJ

Backhoe2u semestinya pilihan yang tepat apabila anda inginkan khidmat sewa peralatan pembinaan dan sewa backhoe di Malaysia.

Perkhidmatan kami merangkumi

  • Pelbagai jenis dan jenama jentera berat untuk projek pembinaan atau penggalian
  • Pelbagai pilihan sewaan, sama ada untuk jangka masa panjang atau jangka masa pendek

HUBUNGI KAMI DI UNTUK SEBUT HARGA PERCUMA!

Dapat Sebut Harga Sekarang

Khidmat sewa backhoe di USJ yang mungkin akan menjimatkan masa, wang dan tenaga anda! Jentera serta peralatan kami menjanjikan hasil yang terbaik serta efisien. Kadar sewaan yang kami berikan sangat berpatutan

dan setanding dengan perkhidmatan kami yang berkualiti. Kami menawarkan pilihan kadar sewaan yang boleh dipilh mengikut keperluan anda. Jentera kami boleh disewa mengikut harga harian atau bulanan, anda sendiri tentukan.

Dapatkan perkhidmatan sewa backhoe di USJ untuk keperluan projek anda, dan kami sedia membantu sekiranya anda ada sebarang pertanyaan. Lebih terbaik lagi kerana kami juga ada menyediakan perkhidmatan tambahan lain yang juga akan memberikan hasil yang terbaik.

Antara perkhidmatan lain yang kami juga sediakan ialah:

  1. Sewa breaker / hydraulik breaker
  2. Sewa roller compactor

Anda boleh dapatkan semua perkhidmatan; sewa backhoe, sewa breaker dan sewa roller compactor dari kami dengan mudah. Kelebihan yang anda nikmati ialah semuanya di bawah syarikat yang sama serta memudahkan urusan sekiranya anda perlukan bantuan atau khidmat tambahan. 

Jadi, tunggu apa lagi? Hubungi kami segera di2012-271 1157 dan tempah khidmat sewa backhoe di USJ sekarang!

Banner logo