Sewa Backhoe Selayang

Backhoe2u semestinya pilihan yang tepat apabila anda inginkan khidmat sewa peralatan pembinaan dan sewa backhoe di Malaysia.

Perkhidmatan kami merangkumi

  • Pelbagai jenis dan jenama jentera berat untuk projek pembinaan atau penggalian
  • Pelbagai pilihan sewaan, sama ada untuk jangka masa panjang atau jangka masa pendek

HUBUNGI KAMI DI UNTUK SEBUT HARGA PERCUMA!

Dapat Sebut Harga Sekarang

Tawaran perkhidmatan sewa backhoe di Selayang dengan harga yang berpatutan. Peralatan serta jentera yang kami sewakan adalah yang berkualiti tinggi dan berada dalam keadaan yang baik. Kadar sewaan sangat berpatutan dan boleh dipilih mengikut keperluan anda. Terdapat pilihan harga sewaan iaitu kadar harian dan bulanan. Anda boleh buat pilihan mengikut tempoh yang anda perlukan dan merancang perjalanan projek anda.

 

Khidmat sewa backhoe di Selayang yang kami sediakan adalah penyelesaian terbaik untuk projek-projek anda. Kami mementingkan produktiviti yang maksimum, oleh itu jentera serta peralatan kami adalah sangat efisien dan akan memberikan hasil yang terbaik. Syarikat kami sentiasa meletakkan kepuasan pelanggan kami di tahap tertinggi, dan kami akan pastikan segala permintaan anda dipenuhi.

 

Selain sewa backhoe, kami juga turut menyediakan beberapa perkhidmatan tambahan untuk memenuhi kehendak anda.

 

Antara khidmat lain yand disediakan ialah:

1. Sewa breaker / hydraulik breaker

2. Sewa backhoe

 

Kami sentiasa berpegang kepada motto, ‘kepuasan pelangan matlamat kami’. Khidmat sewa backhoe di Selayang pasti akan memenuhi keperluan anda serta menyempurnakan sebarang projek pembinaan atau yang berkaitan.

 

Tunggu apa lagi? Segera hubungi2012-271 1157 untuk dapatkan maklumat lanjut. Ingat backhoe, ingat khidmat kami.

 

‘Kepuasan pelanggan matlamat kami’ 

Banner logo