Sewa Backhoe Rawang

Backhoe2u semestinya pilihan yang tepat apabila anda inginkan khidmat sewa peralatan pembinaan dan sewa backhoe di Malaysia.

Perkhidmatan kami merangkumi

  • Pelbagai jenis dan jenama jentera berat untuk projek pembinaan atau penggalian
  • Pelbagai pilihan sewaan, sama ada untuk jangka masa panjang atau jangka masa pendek

HUBUNGI KAMI DI UNTUK SEBUT HARGA PERCUMA!

Dapat Sebut Harga Sekarang

Kami menawarkan khidmat sewa backhoe di Rawang dengan kadar sewa yang paling berpatutan! Harga yang kami berikan adalah setanding dengan kualiti jentera dan peralatan kami. Anda tak perlu buang masa berhari-hari dengan mencari khidmat sewa backhoe yang menjanjikan perkhidmatan jentera yang berkualiti untuk projek-projek anda. Kamilah syarikat yang mampu menyewakan jentera dan peralatan yang terbaik dan beroperasi dengan efisien.

 

Khidmat sewa backhoe di Rawang yang kami sediakan untuk anda adalah yang paling sesuai kerana kadar sewaan yang kami tawarkan sangat berpatutan. Anda yang berhak membuat keputusan sepenuhnya, jadi kami memberikan anda pilihan untuk menyewa jentera kami secara harian atau bulanan. Jangan risau jika harga yang kami tawarkan agak murah berbanding syraikat sewaan backhoe yang lain, kerana kami janjikan kualiti jentera yang setimpal dengan wang yang anda bayar.

 

Kami juga ada perkhidmatan tambahan untuk anda pilih untuk kemudahan projek anda. Dengan perkhidmatan sampingan ini, anda tidak perlu mencari syarikat yang berbeza yang hanya akan menyusahkan anda dan membuang masa anda.

 

Antara perkhidmatan tambahan kami ialah:

  1. Sewa breaker / hydraulik breaker
  2. Sewa backhoe

 

Jangan tunggu lama-lama, nanti anda terlepas khidmat sewa backhoe kami di Rawang. Segera hubungi2012-271 1157 untuk maklumat lanjut.

 

Kami sedia membantu anda, jentera kami akan selesaikan semuanya.

Banner logo