Sewa Backhoe Kelana Jaya

Backhoe2u semestinya pilihan yang tepat apabila anda inginkan khidmat sewa peralatan pembinaan dan sewa backhoe di Malaysia.

Perkhidmatan kami merangkumi

  • Pelbagai jenis dan jenama jentera berat untuk projek pembinaan atau penggalian
  • Pelbagai pilihan sewaan, sama ada untuk jangka masa panjang atau jangka masa pendek

HUBUNGI KAMI DI UNTUK SEBUT HARGA PERCUMA!

Dapat Sebut Harga Sekarang

Perkhidmatan sewa backhoe di Kelana Jaya untuk kemudahan anda. Anda ingin menyewa backhoe dengan harga yang berpatutan? Tidak perlu cari lagi.. Kami sedia menerima tempahan dari anda untuk sewaan backhoe dengan kadar harga yang amat berpatutan. Kenapa perlu pening dan tercari-cari syarikat yang sesuai? Dengan jentera yang diselenggara dan dalam keadaan yang baik, sebarang tugas atau kerja anda akan diselesaikan dengan mudah! Kami menyediakan perkhidmatan sewa backhoe untuk dua pilihan harga mengikut keperluan anda. Anda boleh memilih untuk menyewa backhoe secara harian atau bulanan. Pilihan di tangan anda.

Tak perlu tunggu lama, dapatkan segera perkhidmatan sewa backhoe di Kelana Jaya dari kami untuk kemudahan anda. Jentera kami sesuai untuk sebarang kerja-kerja pembinaan atau kerja-kerja penyelenggaraan. Selain itu, kami juga ada menyediakan perkhidmatan sampingan yang boleh dipilih untuk kemudahan kerja-kerja pembinaan anda.

Antara perkhidmatan sampingan lain yang kami sediakan ialah:

  1. Sewa breaker / hydraulik breaker
  2. Sewa backhoe

Dengan pengalaman kami dalam menyediakan perkhidmatan sewa backhoe di Kelana Jaya yang efisien, kami menjanjikan jentera-jentera serta peralatan kami mampu mengoptimumkan kerja-kerja pembinaan anda.

Segera hubungi kami di2012-271 1157 untuk maklumat lanjut.

Banner logo