Sewa Backhoe Taman TTDI Jaya

Backhoe2u semestinya pilihan yang tepat apabila anda inginkan khidmat sewa peralatan pembinaan dan sewa backhoe di Malaysia.

Perkhidmatan kami merangkumi

  • Pelbagai jenis dan jenama jentera berat untuk projek pembinaan atau penggalian
  • Pelbagai pilihan sewaan, sama ada untuk jangka masa panjang atau jangka masa pendek

HUBUNGI KAMI DI UNTUK SEBUT HARGA PERCUMA!

Dapat Sebut Harga Sekarang

Ingin sewa backhoe di Taman TTDI Jaya? Takut harga sewa backhoe sangat mahal? Jangan risau kerana kami menyediakan perkhidmatan sewa backhoe dari Kuala Lumpur ke Kuantan dengan harga yang tiada tandingan.

Dapatkan perkhidmatan sewa backhoe di Taman TTDI Jaya untuk mencapai hasil kerja yang produktif. Keadaan jentera dan peralatan yang kami sediakan berada dalam keadaan optimum dan mampu menyelesaikan kerja-kerja binaan atau yang berkaitan dengan mudah dan sempurna. Kami janjikan perkhidmatan sewa backhoe yang semestinya akan membantu anda dalam apa juga perkara. Kami juga ada menyediakan perkhidmatan sampingan selain sewa backhoe.

Di antara perkhidmatan lain yang kami sediakan ialah: 

  1. Sewa breaker / hydraulik breaker
  2. Sewa roller compactor

Dengan pengalaman kami dalam menyediakan perkhidmatan sewa backhoe di Taman TTDI Jaya yang efisien, kami menjanjikan jentera-jentera serta peralatan kami mampu mengoptimumkan kerja-kerja pembinaan anda. Proses pengangkutan backhoe di Taman TTDI Jaya juga perkara yang mudah dengan kami.

Segera hubungi kami di2012-271 1157 untuk maklumat lanjut.

Banner logo