Sewa Backhoe Ukay Perdana

Backhoe2u semestinya pilihan yang tepat apabila anda inginkan khidmat sewa peralatan pembinaan dan sewa backhoe di Malaysia.

Perkhidmatan kami merangkumi

  • Pelbagai jenis dan jenama jentera berat untuk projek pembinaan atau penggalian
  • Pelbagai pilihan sewaan, sama ada untuk jangka masa panjang atau jangka masa pendek

HUBUNGI KAMI DI UNTUK SEBUT HARGA PERCUMA!

Dapat Sebut Harga Sekarang

Perkhidmatan sewa backhoe di Ukay Perdana untuk kemudahan anda. Kami menerima tempahan dari anda untuk sewaan backhoe dengan kadar harga yang amat berpatutan. Kenapa perlu pening dan tercari-cari syarikat yang sesuai? Dengan jentera yang diselenggara dan dalam keadaan yang baik, sebarang tugas atau kerja anda akan diselesaikan dengan mudah! Kami menyediakan perkhidmatan sewa backhoe untuk dua pilihan harga mengikut keperluan anda. Anda boleh memilih untuk menyewa backhoe secara harian atau bulanan. 

Tak perlu tunggu lama, dapatkan perkhidmatan sewa backhoe di Ukay Perdana dari kami untuk kemudahan anda. Jentera kami sesuai untuk sebarang kerja-kerja pembinaan atau kerja-kerja penyelenggaraan. Selain itu, kami juga ada menyediakan perkhidmatan sampingan yang boleh dipilih untuk kemudahan kerja-kerja pembinaan anda.

Antara perkhidmatan sampingan lain yang kami sediakan ialah:

  1. Sewa breaker / hydraulik breaker
  2. Sewa roller compactor

Dengan pengalaman kami dalam menyediakan perkhidmatan sewa backhoe di Ukay Perdana yang efisien, kami menjanjikan jentera-jentera serta peralatan kami mampu mengoptimumkan kerja-kerja pembinaan anda.

Segera hubungi kami di2012-271 1157 untuk maklumat lanjut. 

‘Anda puas hati, kami sewakan lagi’

Banner logo